Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Training

Wat houdt een WAY Training in?

Onze trainingen richten zich specifiek op de kennis, vaardigheden en houdingsaspecten die nodig zijn om hierop klantgericht en veilig te reageren. De-escaleren staat centraal in al onze trainingen. De nadruk wordt gelegd op signaleren, proactief handelen en klantgericht communiceren.

Enkele van onze trainingen:

  • Veiligheid in de horeca
  • Agressie- en conflicthantering
  • Zorgbeveiliger
  • Fysieke en Mentale Weerbaarheidstraining  

Trainers

Alle trainers van WAY Training zijn specialisten op het gebied van zowel training, beveiliging en outdoor. Zij hebben naast hun theoretische bagage, ook een flinke dosis praktijkervaring. Zij zijn goed opgeleid, getraind en zijn ook op verschillende werkvelden actief geweest.

Voor wie?

De trainingen van WAY zijn bedoeld voor professionals die in hun werksituatie met allerlei vormen van agressie in aanraking kunnen komen. Deze opleidingen worden gegeven op een MBO+ niveau. Daarnaast zijn onze Fysieke en Mentale Weerbaarheidstrainingen ook geschikt voor non-professionals.