GUIDEWAY regelt het verkeer op een veilige manier

GUIDEWAY levert verkeersregelaars in de regio Hart van Brabant. Bij wegwerkzaamheden zijn verkeersregelaars meestal onmisbaar. Op de eerste plaats om alle verkeersdeelnemers zo min mogelijk overlast te laten ondervinden van de werkzaamheden. Daarnaast garanderen zij een veilige omgeving voor zowel de verkeersdeelnemers als ook voor de wegwerkers. GUIDEWAY heeft goed getrainde en gecertificeerde verkeersregelaars in dienst. Professionals die in alle omstandigheden hun hoofd erbij houden, vriendelijk blijven en door hun uitstraling en gezag zorgen dat het verkeer op een veilige manier verloopt. GUIDEWAY - for the right direction.

Inzetten van verkeersregelaars

GUIDEWAY verkeersregelaars worden voornamelijk ingezet bij:

calamiteiten

wegwerkzaamheden

storing verkeersregelinstallatie’s

• ontregelde verkeersituatie’s bij evenementen

tijdens (wegen)bouw werkzaamheden

Verkeersdiensten

Onze verkeersregelaars leiden wij intern op. GUIDEWAY verkeersregelaars zijn herkenbaar d.m.v. de vereiste kleding en daarnaast beschikken zij over een portofoons en waarschuwingstoortsen.

GUIDEWAY levert ook andere verkeerdiensten in het Hart van Brabant. Naast verkeersregelaars en verkeersbegeleiders helpen wij ook bij verkeersvraagstukken. Of het nu om infrawerkzaamheden of een sportevenement gaat. GUIDEWAY is uw partner in het verkeer.

Waarom verkeersregelaars inzetten?

Veiligheid

GUIDEWAY verkeersregelaars zijn opgeleid om verschillende situaties in het verkeer goed te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het beveiligen van in- en uitritten van een bouwplaats die direct aan een weg is gelegen. Of aan het begeleiden van auto's en vrachtwagens tijdens werkzaamheden.

Betere doorstroming

Verkeerslichten plaatsen is niet altijd de oplossing. Vaak is de situatie te gecompliceerd. Bovendien is de verkeersstroom over de dag doorgaans niet gelijk verdeeld. Het gevolg is meestal stagnatie in de doorstroming. Verkeersregelaars van GUIDEWAY zijn getraind om snel te reageren op het verkeersaanbod.

Flexibel

Door verandering van de werkzaamheden zijn elke keer weer andere verkeersmaatregelen nodig. GUIDEWAY verkeersregelaars spelen direct in op deze veranderde situaties.